Landshut  Derneği Fenerbahçe
20 Eylül 2024

Ailemize Hoş Geldin Anadolu Sigorta

Landshut  Derneği Ailemize Hoş Geldin Anadolu Sigorta

Bu anlaşma ile Anadolu Sigorta kulübümüzün resmi sigorta çözüm ortağı olarak tüm tesis ve varlıklarımızın sigorta ve teminat süreçlerinin yönetimini üstlenecektir.

Destekleri ile kulübümüzün yanında olacak yeni yol arkadaşımız Anadolu Sigorta’ya ‘Büyük Fenerbahçe Ailemize hoş geldin’ diyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz.

Anlaşmanın imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.

Anadolu Sigorta Hakkında:

Anadolu Sigorta, 1925 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan Türkiye'nin ilk ulusal sigorta şirketidir. Köklü geçmişi ve güçlü kurumsal yapısıyla sigortacılık alanında sektöre yön vermektedir. Yenilikçi ürün geliştirme ve teknoloji kullanımı konusundaki öncülüğü, toplumsal sorumluluk bilinci ve etik değerleri doğrultusunda sürdürdüğü şeffaflık anlayışı, şirketin sektördeki güçlü konumunu pekiştirmektedir. Anadolu Sigorta'nın mali gücü, geniş hizmet ağı ve gelişmiş insan kaynağı, Türkiye İş Bankası'nın sinerjisiyle desteklenmektedir.

Müşteri odaklı yaklaşımı benimseyerek müşteri memnuniyetini sürekli kılmak ve bu yöndeki çabalarını en üst seviyeye çıkarmak için çalışmaktadır. Vizyonu, Anadolu Sigorta'yı, sigortaya ihtiyacı olan herkesin tercih edeceği sigorta markası yapmak ve uluslararası sigortacılıkta da referans gösterilen bir güce ulaşmaktır.