Landshut  Derneği Fenerbahçe
08 Ağustos 2024

Ailemize Hoş Geldin Lema Dental Clinic

Landshut  Derneği Ailemize Hoş Geldin Lema Dental Clinic

Sağlık turizmi sektörünün önde gelen kurumlarından biri olan ve birçok kez ‘En iyi Diş Kliniği’ ödülüne layık görülen Lema Dental Clinic; sayısız başarıyla ülke basketboluna yön vermiş Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın 2024-2025 sezonu boyunca Eurolegaue Women kapsamında oynayacağı maçlarda forma sırt numara altında yer alacak.

Yeni yol arkadaşımız Lema Dental Clinic’e ailemize hoş geldin diyoruz. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor; Potanın Kraliçelerinin başarılarla dolu bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.

Sponsorluk anlaşmasının imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.

Lema Clinic Hakkında;

2021 yılında faaliyetlerine başlayan Lema Dental Clinic sağlık turizmi sektörünün önde gelen kurumlarından biri olarak ağız ve diş sağlığı poliklinikleri, diş protez laboratuvarları ile 400 kişiye istihdam sağlamaktadır. Birçok kez 'En İyi Diş Kliniği' ödüllerine layık görülen Lema Dental Clinic, hastalarının benzersiz ihtiyaçlarına uygun özelleştirilmiş tedavi anlayışını benimsemektedir.

Alanında uzman doktorlarla çalışan Lema Dental Clinic, kullanmakta olduğu dijital sistemler ile kişiselleştirilmiş tasarımlar yaparak hasta sağlığı ve memnuniyetini ön planda tutmaktadır. ADA (American Dental Association) üyesi olan Lema Dental Clinic, bünyesinde yer alan Lema Academy ile sektöre yetişmiş personel sağlamaya özen gösterdiği gibi sivil toplum örgütleri, sanat ve spor alanlarında da yaptığı iş birlikleri ile sektörde fark yaratmaktadır. Bugüne kadar 28 ülkeden yaklaşık 20.000 hastaya uluslararası standartlarda tedavi ve sağlık turizmi hizmeti sunan Lema Dental Clinic, farklı ülkelerde faaliyet gösteren birçok irtibat ofisi ile Hizmet İhracatçıları Birliği’nin önemli bir üyesi olup ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlamayı amaçlamaktadır.