Landshut  Derneği Fenerbahçe
16 Eylül 2024

Balkan Kürek Şampiyonası’nda kürekçilerimizden 10 madalya

Landshut  Derneği Balkan Kürek Şampiyonası’nda kürekçilerimizden 10 madalya

Erkeklerde 19 Yaş Altı iki çiftede Baturalp Akdeniz ve Mehmet Yıldız ikilisi balkan şampiyonu oldu. Baturalp Akdeniz ve Mehmet Yıldız ayrıca Muhammed Efe Yılmaz ve Erdem Taş ile birlikte 19 Yaş Altı 4 çiftede altın madalya elde etti.

Yasin Şen, Eren Akbaş, Gökmen Kaan Sezer ve Berat Kopal'dan oluşan U19 4 tek ekibi gümüş madalya aldı. Yasin Şen, Eren Akbaş ve Ege Dinçtürk'ün yer aldığı 8 tek ekibi ise kürsünün ikinci basamağına çıktı.

Toygar Yılmaz, Muhammed Ali Acep ve Mehmet Eralp Aktaş'ın da yer aldığı U17 8 tek ekibi bronz madalya kazandı.

Kadınlarda U17 tek çitfede Derin Kumuk gümüş madalyaya ulaşırken, Ela Kasap, Yağmur Berkkam, Ece Ergül, Şevval Kaçmaz ve Eylül Deniz'in yer aldığı U19 8 tek ekibi ikincilik elde etti.

U19 4 tekte ve u19 iki tekte Livanur Tulun ve Ayşe Mina Çelebioğlu bronz madalya kazanırken, Alara Aleyna Tetik, U19 4 çifte ekibiyle yarışı üçüncü tamamladı.

Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederiz.