Landshut  Derneği Fenerbahçe
09 Ağustos 2024

En-Ez İnşaat, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın ‘Forma Kol Sponsoru’ oldu

Landshut  Derneği En-Ez İnşaat, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın ‘Forma Kol Sponsoru’ oldu

En-Ez İnşaat logosu, 2024-25 Futbol Sezonunda Kadın Futbol Takımımızın formalarında sağ ve sol kol üzerinde yer alacak.

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımıza destek verecek yeni yol arkadaşımız En-Ez İnşaat A.Ş.’ye ‘Ailemize hoş geldin’ diyoruz.

Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor; Kadın Futbol Takımımızın başarılarla dolu bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.

Sponsorluk anlaşmasının imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.

En-Ez İnşaat Aş. Hakkında:

En-Ez İnşaat, 2002 yılında kurulmuş olup, bu tarihten itibaren kalite, dürüstlük, titizlik ve doğruluk kavramlarını temel prensip edinmiştir.

Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi olan En-Ez İnşaat altyapı ve üst yapı alanlarında Romanya, Arnavutluk, Bangladeş, Somali  Katar ve Türkiye’nin birçok ilinde faaliyet göstererek Uluslararası deneyimimizi, ileri mühendislik bilgimiz, 7.000’i aşkın kalifiye kadromuz ile birlikte teknolojik yenilikleri takip ederek, bu yenilikleri projelerimizde  başarılı bir şekilde uygulayıp  tüm alanlarda  her zaman daha ileriye götürmek suretiyle  ve finansal gücümüz ile bir araya getirerek sahip olduğumuz deneyim ve rekabet avantajını da kullanarak sürdürülebilir ve kârlı büyümeyi hedefleyen bir iş modeli uygulamaktayız.