Landshut  Derneği Fenerbahçe
28 Ağustos 2024

Yükselen Çelik, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Resmi Sponsorları arasına katıldı

Landshut  Derneği Yükselen Çelik, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Resmi Sponsorları arasına katıldı

Yükselen Çelik logosu, 2024-25 Sezonunda Kadın Futbol Takımımızın şortlarının sağ arka kısmında yer alacak.

Geride bıraktığımız iki sezonda Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın forma sırtında yer alarak Fenerbahçemize destek veren Yükselen Çelik’e yeni anlaşmamız ile Kulübümüzün yanında olduğu için bir kez daha teşekkür ediyor; anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını ve birlikte nice başarıları elde etmeyi diliyoruz.

Yükselen Çelik Hakkında

Yükselen Çelik, 1954 yılından bu yana demir çelik sektöründe faaliyet gösteren Göktürk Ailesi tarafından, 1976 yılında kurulmuştur. Ülkemizde Vasıflı Çelik sektörünün lider şirketlerinden biri olan Yükselen; makina, kalıp, otomotiv, savunma ve imalat sanayilerinde kullanılan takım ve alaşımlı çeliklerinin tedarikçisidir.

Yurtiçinde ve yurtdışında yerleşik çelik servis merkezleri ile yerli ve yabancı sanayicilere yüksek katma değerli çelik tedariği yapmaktadır. Yıllık 100 milyon dolar civarında satış geliri bulunan ve halka açık bir şirket olan Yükselen’in payları Borsa İstanbul nezdinde işlem görmektedir.

Göktürk Holding iştiraklerinden Yükselen Çelik; Türkiye’nin Vasıflı Çelik alanında lider şirketlerinden biri olmanın yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri’nde Rising Steel adı altında faaliyet göstermektedir.