16 Haziran 2024

Yüzücülerimizden, Comen Cup Yarışlarında başarılı sonuçlar

Landshut  Derneği Yüzücülerimizden, Comen Cup Yarışlarında başarılı sonuçlar

Fenerbahçeli millî sporcular organizasyonun 2. gününde de başarılı sonuçlara imza attı.

İlk gün 50 metre serbestte ikincilik elde eden Demir Özdemir, 2. gün müsabakalarında sabah seansında 100 metre serbestte gümüş madalya kazandı.

Demir Özdemir ve Can Acar'ın yer aldığı 4x100 metre karışık bayrak takımı, 3:47.27'lik derecesiyle 16-17 yaş Türkiye rekoru kırarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Sporcumuz Emre Onuş ise akşam seansında 200 metre karışık müsabakasında yüzmüş olduğu 02:07.68 derecesi ile 3.olarak bronz madalya elde etti.

Yüzücümüz Demir Özdemir ile takım arkadaşları Ahmet Mete Boylu, Beren Başaran ve Elif Saka, 4x100 metre mix serbest bayrak yarışında yüzmüş oldukları 03:38.56 dereceleri ile 2. olarak gümüş madalyanın sahibi oldular.

Demir, 4x50 metre mix bayrak takımıyla da bronz madalya elde etti.

İlk gün sonuçları için tıklayınız.

Sporcularımızı, Milli Takımımızı ve antrenörlerimiz Sinan Saygı ve Tuncay Itri Vanlı’yı tebrik ederiz.